Huurvoorwaarden (beknopte versie)- de huurder neemt de motorhome in gereinigde toestand, volle brandstoftank,  lege WC en lege afvalwaterreservoir in ontvangst en dient hem in deze toestand terug te brengen.
- Verhuringen lopen standaard van vrijdag tot vrijdag (tenzij anders overeengekomen) voor een periode vanaf 15u (vertrekdag) tot 10u (aankomstdag).
- Na reservatie dient een betaling van 35% van de totale huurprijs te gebeuren. Het saldo van 65% dient te gebeuren uiterlijk 6 weken voor de aanvang van de voorziene huurtijd. De waarborg is gelijk aan 1000€ cash of overschrijving ten laatste op dag van vertrek. Wij bieden optioneel een tijdelijke annulatie verzekering aan.
- De mobilhome is Omnium verzekerd met VAB Europa bijstandsverzekering. Het is de huurder verboden te besturen onder invloed van drank, drugs of andere verdovende middelen.
- enkel de huurder ouder dan 23 jaar mag de mobilhome besturen en indien hij in bezit is van een geldig rijbewijs dat minstens 1 jaar geleden werd afgeleverd.
- 2500km per week inbegrepen, bijkomende kilometers aan 0,20€

De volledige huurvoorwaarden worden op aanvraag en bij reservatie bezorgd